شرط عراق برای گفتگو با آمریکا-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

شرط عراق برای گفتگو با آمریکا

نخست‌وزیر عراق گفت: گفتگو‌های بین این کشور با آمریکا که از امروز آغاز شده، بر نظارت و دیدگاه مرجعیت دینی و پارلمان عراق مبتنی خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 11
کد خبر: ۴۵۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر عراق امروز پنجشنبه گفت که گفت‌وگوی راهبردی بین واشنگتن و بغداد از نظرات مرجیعت دینی و اعضای نمایندگان عراق استفاده خواهد کرد.

 

به گزارش بغداد الیوم، نخست‌وزیر عراق با بیان اینکه دولت این کشور می‌خواهد عراق منطقه صلح و نه منطقه درگیر باشد، گفت: گفت‌وگویی که امروز پنجشنبه بین عراق و آمریکا آغاز خواهد شد، منوط به نظارت مرجعیت و پارلمان خواهد بود و نیاز عراق را در نظر خواهد گرفت.

 

قرار است این گفت‌وگوها ساعت پنج بعد از ظهر امروز به وقت آمریکا آغاز شود. بغداد و واشنگتن اخیراً تصمیم گرفته‌اند در باره روابط دو جانبه و آینده این روابط با یکدیگر گفت‌وگو کرده و به توافق برسند.

 

دو روز پس از ترور شهید سپهبد «قاسم سلیمانی» فرمانده وقت نیروی قدس سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران و شهید «ابومهدی المهندس» نائب رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق و تنی چند از همراهانشان در اقدام تروریستی آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد، پارلمان عراق پانزدهم دی ماه سال ۱۳۹۸، طرح اخراج نیروهای خارجی از عراق را تصویب کرد.

 

در حالی که پارلمان عراق این مصوبه را تصویب کرده و لازم‌الاجراست، ولی آمریکا حاضر به پذیرش این مصوبه نیست و عناصر وابسته به این کشور در عراق، در پی توجیه این حضور اشغالگرانه در خاک این کشور هستند. اغلب گروه‌های سیاسی عراق به ویژه جریان شیعه خواهان اخراج نیروهای آمریکا از خاک عراق هستند؛ چرا که دیگر داعشی وجود ندارد و آمریکا با حمله به نیروهای الحشد و ارتش، حاکمیت عراق را نقض کرده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده