شرط عراق برای گفتگو با آمریکا-راهبرد معاصر
پوتین پیروزی ترامپ در انتخابات را تبریک گفت وزیر دفاع آمریکا خطاب به ارتش: انتقال قدرت به دولت ترامپ آرام انجام می‌شود تعداد شهدای لبنان به ۳۱۰۲ نفر رسید نتانیاهو سفیر جدیدی در واشنگتن تعیین می‌کند پیروزی ترامپ بر دارایی ۱۰ ثروتمند بزرگ جهان افزود لیبرمن: ایران برکناری گالانت را جشن گرفته است واکنش رهبر انصارالله به ادعای ترامپ: او دولت‌های عربی را گاو شیرده می‌بیند اوباما: به ترامپ و معاونش تبریک می‌گویم / بدیهی است که نتیجه حاصل شده، آن چیزی نیست که ما خواهانش بودیم تایمز اسرائیل: پدر داماد لبنانی ترامپ، مأمور مذاکره برای توافق آتش بس لبنان می‌شود؟ واکنش وزارت خارجه ایران به انتخاب ترامپ؛ ما از گذشته تجربیات تلخی زیادی داریم پیام شی به ترامپ: رویارویی، به آمریکا و چین ضربه می‌زند عموی شهید سید حسن نصرالله هم به شهادت رسید وزیر دارایی آلمان برکنار شد | دولت ائتلافی شولتس ازهم فروپاشید اولین نطق هریس پس از ناکامی در انتخابات: شکست را می‌پذیرم واکنش دولت ونزوئلا بعد از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

شرط عراق برای گفتگو با آمریکا

نخست‌وزیر عراق گفت: گفتگو‌های بین این کشور با آمریکا که از امروز آغاز شده، بر نظارت و دیدگاه مرجعیت دینی و پارلمان عراق مبتنی خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۶ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 11
کد خبر: ۴۵۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر عراق امروز پنجشنبه گفت که گفت‌وگوی راهبردی بین واشنگتن و بغداد از نظرات مرجیعت دینی و اعضای نمایندگان عراق استفاده خواهد کرد.

 

به گزارش بغداد الیوم، نخست‌وزیر عراق با بیان اینکه دولت این کشور می‌خواهد عراق منطقه صلح و نه منطقه درگیر باشد، گفت: گفت‌وگویی که امروز پنجشنبه بین عراق و آمریکا آغاز خواهد شد، منوط به نظارت مرجعیت و پارلمان خواهد بود و نیاز عراق را در نظر خواهد گرفت.

 

قرار است این گفت‌وگوها ساعت پنج بعد از ظهر امروز به وقت آمریکا آغاز شود. بغداد و واشنگتن اخیراً تصمیم گرفته‌اند در باره روابط دو جانبه و آینده این روابط با یکدیگر گفت‌وگو کرده و به توافق برسند.

 

دو روز پس از ترور شهید سپهبد «قاسم سلیمانی» فرمانده وقت نیروی قدس سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران و شهید «ابومهدی المهندس» نائب رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق و تنی چند از همراهانشان در اقدام تروریستی آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد، پارلمان عراق پانزدهم دی ماه سال ۱۳۹۸، طرح اخراج نیروهای خارجی از عراق را تصویب کرد.

 

در حالی که پارلمان عراق این مصوبه را تصویب کرده و لازم‌الاجراست، ولی آمریکا حاضر به پذیرش این مصوبه نیست و عناصر وابسته به این کشور در عراق، در پی توجیه این حضور اشغالگرانه در خاک این کشور هستند. اغلب گروه‌های سیاسی عراق به ویژه جریان شیعه خواهان اخراج نیروهای آمریکا از خاک عراق هستند؛ چرا که دیگر داعشی وجود ندارد و آمریکا با حمله به نیروهای الحشد و ارتش، حاکمیت عراق را نقض کرده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار